Møbelpleje og vedligeholdelse

Hos Klassik Studio er vi stolte over vores designs, der udelukkende produceres med materialer af højeste kvalitet, hvilket sikrer vores kunder et produkt, der holder igennem flere generationer. Alle materialer i vores kollektion er omhyggeligt udvalgt til hvert produkt og opfylder vigtige kriterier såsom holdbarhed, bæredygtighed og langvarig skønhed.

Naturlige materialer såsom træ, læder og marmor vil altid variere i farve og struktur, hvilket gør hvert produkt unikt. På sigt vil produkterne tilegne sig smuk patina, når de påvirkes af det miljø, der er placeret i.

Vores glas og keramik er håndlavet, og det kan derfor forventes, at små uregelmæssigheder vil forekomme, hvilket blot skal omfavnes som værende en charmerende del af et håndlavet produkt.

Læder

I Klassik Studio bruger vi kun læder af højeste kvalitet. Vores faste lædersortiment består af anilin og semi-anilin læder, der sikrer hvert produkt en naturlig og smuk elegance. Læderet vil som regel opnå en smuk patina efter brug, når dette vedligeholdes.

Sådan vedligeholder du læder:
Læder er et naturligt materiale. Som de fleste naturlige materialer, kræver det en vis pleje for at sikre en lang levetid og en smuk patina. Et par enkle tips vil hjælpe med at bevare læderets naturlige skønhed.
Undgå at placere læderet i direkte sollys eller ved ekstrem varme.
Rengør ved hjælp af sæbespåner.
Undgå at læderet bliver vådt eller er i nærheden af skarpe genstande.
Brug omgående en ren og tør klud, hvis der spildes væske på læderet.
Støvsug regelmæssigt læderet med et blødt mundstykke.
Brug aldrig rengøringsmidler, ammoniak, olier, polish og lak til rengøring.

Sæbespånerblanding

Brug ½ deciliter sæbespåner til 1 liter vand. Pisk sæbespånerne i varmt vand.
Når vandet er stuetemperatur, påføres skummet på hele overfladen med en blød klud. Brug kun skummet og undgå at læderet bliver gennemblødt.
Når læderet er tørt, poleres overfladen med en tør, blød klud.

Stof og tekstil

Stof og tekstilindustrien er altid i udvikling. Farver, materialer og nye designs ændres løbende, og hos Klassik Studio er vi altid opdaterede med tidens trends og nye bæredygtige fremstillingsmetoder. Klassik Studio samarbejder med mange af de bedste leverandører indenfor tekstiler af høj kvalitet, hvilket sikrer, at vi altid har et bredt udvalg, så vores kunder og samarbejdspartnere kan tilpasse vores produkter til deres behov.

Vedligeholdelse:
Alle stoftyper og tekstiler falmer over tid, når de udsættes for direkte sollys og andre lyskilder. Vedligehold tekstilet ved at støvsuge regelmæssigt med et blødt mundstykke, og fjern snavs hurtigt for at undgå permanente pletter. De fleste pletter kan fjernes ved hjælp af skummet fra et neutralt vaskemiddel, der blandes med varmt vand. Hvis der spildes på tekstilet, skal væsken hurtigst muligt suges ud med et stykke køkkenrulle. Fjern herefter pletten ved at duppe forsigtigt med en ren klud, der er dyppet i skummet fra vaskemiddel og varmt vand. Undgå at gnide hårdt på tekstilet, da dette kan beskadige eller efterlade mærker på overfladen.

Træ

I Klassik Studios produktion er træ et af de væsentligste materialer. Træ er et forbløffende og levende materiale. Det tager omkring 150-250 år at dyrke et egetræ, og vi mener, at det er vores pligt at skabe møbler af høj kvalitet, der kan bruges generation efter generation.

Vores produkter fremstilles i en række forskellige træsorter. Vi mener, at behandlingen af træet skal bevare de naturlige strukturer og egenskaber og samtidigt være i stand til modstå den daglige brug.

Vedligeholdelse:
Undgå at placere træmøbler og genstande i direkte sollys eller tæt på varmekilder, da dette kan medføre at træet tørrer ud eller falmer. Varme eller våde genstande bør ikke placeres direkte på træet.

Sæbebehandlet træ
Tør overfladen af med ren klud. Til rengøring og behandling skal der bruges en ren klud og sæbespåner og overfladen skrubbes langs årerne. Sørg for at træet ikke bliver for vådt, da dette kan beskadige træet og den glatte overflade.

Sæbespånerblanding

Brug ½ deciliter sæbespåner til en liter vand. Pisk sæbespånerne i varmt vand.
Når vandet er faldet til stuetemperatur, påføres skummet på hele overfladen med en blød klud. Brug kun skummet og undgå at træet bliver gennemblødt.
Når træet er tørt, poleres overfladen med en tør, blød klud.

Oliebehandlet træ
Tør overfladen af med en ren klud. Til rengøring og behandling skal der bruges en ren klud, der er hårdt oprevet i vand. Når træet er helt tørt, kan der anvendes en passende olie. Efterfølgende fjernes den resterende olie med en tør og ren klud.

 

 

Ansvarsfraskrivelse

Rengøring og vedligeholdelsesinstrukser vist på denne hjemmeside er blot retningslinjer og fremgangsmåder. Klassik Studio påtager sig intet ansvar for brugen af disse instruktioner, og alt ansvar ligger hos forbrugeren.

Gratis levering i DK på ordrer over 900 DKK

X